Eindelijk was het zover: Daddy’s Camp 2016! Alle kinderen uit groep 4 van de Voorwegschool uit Heemstede gingen kamperen met hun vaders/verzorgers op het Naaldenveld in Bentveld.

Zaterdagochtend verzamelden ze zich op het voorplein en fietsten van school naar het Naaldenveld waar de vaders en kinderen hun tenten gingen opzetten.

Garagebedrijf Van Schagen zorgde voor een bestelbus en Carwash Heemstede voor een aanhanger waarmee alle bagage en tenten werden gebracht.

Op zondagmiddag rond 15.00 uur eindigde de kampeertocht weer bij school met een verkoelende versnapering. Ook stonden daar vol verwachting de moeders te wachten…

Daddy's camp | het kampeerspektakel voor groep 4

Daddy’s Camp is het jaarlijkse kampeerspektakel voor alle leerlingen uit groep 4 van de Voorwegschool uit Heemstede. Ook in 2016 belooft het weer een groot succes te worden! Nu alleen nog duimen voor het weer… In ieder geval danken we alvast hartelijk de sponsoren en het enthousiasme van de kinderen.

Jochem Rendorp (Oscar), Ruud Wildschut (Lieke), Nic Roest (Sophie), Ditmar Waterman (Marnix), Robert Visscher (Jorian), Bas Limonard (Ties), Coen Kievit (Jip) en Mark Smolenaars (Evi)

Daddy's camp | het kampeerspektakel voor groep 4